Agenda

 • zaterdag 1 september 2018 om 19u00
  Kleine Parochiezaal Heist Statie in Heist-Op-Den-Berg, België

  PVDA-Cafe en Barbecue

  Kom je iets drinken, kom je iets eten ten voordele van de PVDA-kiescampagne? 

  Alle vrienden,familie, collega's  en sympathisanten zijn hartelijk welkom. Laat ons weten of je komt.

  Om 19u  doet Jeroen Spruyt, lijsttrekker,  uit de doeken wat onze plannen voor de kiescampagne zijn. PVDA Heist heeft in de zomermaanden niet stilgezeten en een heus programma uitgewerkt.  We stellen het programma voor en je kan de kandidaten voor een Heist op mensenmaat leren kennen.
  Kan je niet komen maar wil je ons toch financieel steunen? Dat kan via deze link. Alvast heel erg bedankt.  
 • zaterdag 8 september 2018 om 11u00 tot 10 september 2018
  Staf Versluys centrum

  Manifiesta

  Welkom op de negende editie van ManiFiesta, het feest van de Solidariteit georganiseerd door Geneeskunde voor het Volk en Solidair. Twee dagen lang ontdek je de wereld zoals hij zou moeten zijn. Een wereld waar we samen onze schouders zetten onder de alternatieven van de toekomst. Wij spreken de taal van de solidariteit en diversiteit, de taal van de 99%. Aan belang en kracht heeft het festival nog niets ingeboet. Er is nog heel veel potentieel, zegt directeur Mario Franssen.

  Met: Asian Dub Foundation (lees het interview) ★ Chilla ★ La Pegatina ★ Red Zebra ★ Barbara Dex ★ MC Lily ★ Raymond van het Groenewoud ★ Jan De Smet, Nele Paelinck & 2 centimeters ★ Jaune Toujours ★ Pablo Allende ★ Usul ★ Omar Barghouti ★ Kristien Hemmerechts ★ Peter Mertens ★ Jeanne Devos ★ Raoul Hedebouw ★ Jean-Pascal van Ypersele ★ Ico Maly ★ Sofie Merckx

  More coming soon!

  PRAKTISCH

  Prijs:

  • Dagticket (zaterdag of zondag): €13 voor 1 juli, €15 vanaf 1 juli
  • Weekend/steunticket (zaterdag en/of zondag): €25

  Tickets bestellen? Klik hier.

  Geniet alvast van de 2017 aftermovie en overtuig er ook je vrienden mee om naar ManiFiesta 2018 te komen.

  MET DE BUS NAAR MANIFIESTA

  De bus vertrekt om 8.40 u aan de sporthal in de Lostraat in Heist-op-den-Berg.  De bus vertrekt terug vanop Manifiesta in Bredene om 21u. 

  De bus is gratis op voorwaarde dat je een ticket koopt voor Manifiesta uiteraard. De bus is heel handig. Ze brengt je direct tot op het festivalterrein en ze pikt je daar ‘s avonds ook weer op.   

  Inschrijven voor de bus doe je online via deze link 

  HELPENDE HANDEN

  Het feest van de Solidariteit zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van de vele honderden vrijwilligers die enkele uurtjes tot meerdere dagen in de weer zijn om tenten op te bouwen, het terrein te effenen, bonnetjes te tellen, eten te serveren, artiesten te vervoeren, en nog zoveel meer. Steek jij graag de handen uit de mouwen voor een betere wereld, laat dan iets weten aan heistopdenberg@pvda.be.

Dit is jouw beweging