Kandidaten

1 - Jeroen Spruyt

Sociaal-cultureel werker en lijsttrekker

1 - Jeroen Spruyt

Jeroen Spruyt is slechts 23 lentes oud en daarmee een van de jongste lijsttrekkers uit de geschiedenis van Heist-op-den-Berg. Vol enthousiasme is hij vastbesloten een frisse wind te brengen in de gemeentepolitiek.

Jeroen studeerde af als sociaal-cultureel werker. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger op het speelplein. Als toegewijde curlingspeler mocht hij al tweemaal de Belgische kleuren vertegenwoordigen op het... Meer.

2 - Hilde Graré

Sociaal werkster

2 - Hilde Graré

Hilde is 56 jaar en woont in Hallaar. Hilde was tijdens haar beroepsloopbaan actief als sociaal werkster in de bejaardenzorg. Ze was ook vormingsmedewerkster bij het ABVV. Door een chronische ziekte kan ze haar engagementen daar niet verder zetten. Niettemin ligt het welzijn van de mensen haar nog steeds nauw aan het hart.

Haar hobby's zijn reizen, lezen, koken.

Meer.

3 - Johan Van den Bergh 

Zelfstandig schrijnwerker

3 - Johan Van den Bergh 

Johan is 56 jaar en woont in Heist-centrum. Johan is een gepassioneerd zelfstandig schrijnwerker. De vraag hoe het rechtvaardiger kan in onze samenleving, met een eerlijke verdeling van de welvaart houdt hem bezig. Voor een rechtvaardigere wereld wil hij zich inzetten. In zijn straat is Johan een “groene peter” die het zwerfvuil opruimt. Hij zorgt zo mee voor een propere... Meer.

4 - Carine Van Overstraeten 

Opvoedster

4 - Carine Van Overstraeten 

Carine is 58 jaar en woont in Heist-centrum. Carine is beroepshalve vertrouwd met de gehandicaptenzorg en is daar ook erg mee begaan. Gezondheidszorg toegankelijk voor iedereen is voor haar een belangrijk punt.  Carine neemt, als bewuste pleegmoeder, de zorg voor een pleegkind op, naast de opvoeding van haar 2 biologische kinderen. Ze steunde de opstart van het wijkgezondheidscentrum in Heist... Meer.

5 - Toby Bergmo

Arbeider bij Van Hool

5 - Toby Bergmo

Toby is 48 jaar en woont in Wiekevorst. De altijd goedlachse Toby werkt bij Van Hool en schildert bussen. Toby is er actief in de vakbond ABVV om de werkomstandigheden en de werkvoorwaarden van zijn collega’s te verbeteren.
Zijn hobby's zijn wandelen en tuinieren en is altijd bereid om levensadvies te geven.
 
Meer.

6 - Marie Ven

Verpleegster

6 - Marie Ven

Marie is 56 jaar en woont in Zonderschot. Marie werkt als verpleegster bij het gezondheidscentrum “Geneeskunde voor het Volk” in Hoboken. Zonder geld en zonder drempel naar de dokter. Want alle mensen hebben recht op dezelfde zorgen. Ze is met heel veel fierheid een feministe en engageert zich sinds jaren bij Marianne, de PVDA-afdeling die zich bezig houdt met vrouwenrechten,... Meer.

7 - Nick Van Dyck

Arbeider

7 - Nick Van Dyck

Nick is 38 jaar en woont in Heist-centrum. Nick werkt als arbeider in de verpakkingsindustrie. “Mensen mag je niet uitsluiten. Iedereen moet meetellen in de samenleving.” Dat is voor de Nick belangrijkste uitdaging om tot een rechtvaardigere wereld te komen.

Zijn hobby's zijn muziek en lezen. 

 

Meer.

9 - Louis Scheers

Gepensioneerd arbeider

9 - Louis Scheers

Leeftijd 61 jaar

Louis is geboren en getogen in Itegem. Hij is bruggepensioneerd en werkte een beroepscarrière lang als magazijnier bij Van Hool. Dat in deze wereld een elite zich een enorme rijkdom toeeigent, die eigenlijk door de grote massa van werkende mensen wordt voortgebracht... dat vindt hij niet kloppen. Dat moet eerlijker en dat mag iedereen weten.

Meer.

8 - Annika Van Kerckhoven

Huisvrouw

8 - Annika Van Kerckhoven

Leeftijd: 61 jaar

Annika woont in Heist-Station. Ze is een trotse huismoeder en grootmoeder die al haar leven lang onbezoldigd zorgt voor haar familie en medemensen. Daarnaast neemt ze nog de tijd om zich als vrijwilligster te engageren in de ouderenzorg.

Meer.

10 - Lisa De Preter

Studente

10 - Lisa De Preter

Lisa De Preter 20 jaar jong en woont in Heist-Statie. Lisa studeert sociaal-cultureel werk in Leuven. In haar vrije tijd is Lisa een enthousiaste animator op Speelplein Heist.

Meer.

11 - Bert De Ryck

Werknemer openbare drinkwatermaatschappij

11 - Bert De Ryck

Bert De Ryck, is 52 jaar en woont in Hallaar. Bert is als meer dan 30 jaar actief bij de PVDA. Hij legt zich niet neer bij een mensenwereld die uiteenvalt in ongelijkheid en geweld. Onze kinderen, kleinkinderen,... verdienen beter. Een toekomst op mensenmaat is mogelijk. Dat is zijn vaste overtuiging.

Beroepshalve werkt Bert voor een openbare drinkwatermaatschappij. Hij is... Meer.

Dit is jouw beweging